Midden in het dorp Exloo aan de Grootakkersweg ligt de fraaie beeldentuin Zwakanaga waarvan de ingang aan de Hoofdstraat 58 is gelegen. In enkele jaren tijd is er een mooie ruimtelijke tuin met vijver, bloemen en planten ontstaan. De tuin biedt volop gelegenheid aan ruim 20 exposanten om hun objecten, zeer divers, daar te tonen. De beeldentuin grenst direct aan de onlangs geopende bewegings-belevingstuin die is aangelegd op een voormalig sportveld. Dit park is gelegen achter het gemeentehuis, hoofdstraat 58, daar is ook volop gelegenheid te parkeren voor een bezoek aan de beeldentuin.
In het seizoen 2017 zal de beeldentuin weer geopend zijn vanaf 18 mei waarna het ieder weekend te bezoeken is op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Op de eerste en tweede pinksterdag 4 en 5 juni wordt ook in 2017 weer een grote kunstmarkt in de beeldentuin Zwakanaga gehouden, opgeluisterd met zang en muziek.

Uitgezonderd in de wintermaanden is er in het atelier volop de gelegenheid om een dag workshop beeldhouwen te volgen. Er wordt u een goed verzorgde dag met koffie en thee plus een royale lunch aangeboden tijdens een dag werken met steen. Bent u geïnteresseerd, inlichtingen vindt u op www.zwakanaga.nl
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoonnummer: 0591850971 mobiel: 0651835837

 

 

Beeldentuin en Galerie "Het Aardscheveld", Anreperstraat 184, 9404LK Assen
Geopend vanaf 6 mei 2017.
Iedere zaterdag en zondagmiddag van 13.00 tot 17.00uur.
Gesloten na zondag 24 september 2017.

 

© 2017 Beeldentuin en Galerie "Het Aardscheveld"